Gazirana Voda

Aqua Gala PET gazirana voda 0,5l

Osnovna karakteristika vode Aqua Gala jeste prisustvo minerala silicijum-dioksid, u svetu poznatog kao Mineral lepote (eng. Beauty mineral). Ovaj mineral učestvuje u formiranju proteina kolagena i elastina koji koži daju elastičnost, punoću i čvrstinu, pogodno deluje na kvalitet kože, kose i noktiju, a jedna od njegovih osnovnih funkcija je usporavanje starenja i podmlađivanje čitavog tela. Svakodnevnim korišćenjem, stimuliše se imuni sistem i jača unutrašnji odnos minerala neophodnih za regeneraciju i elastičnost kože i tela. Zbog uticaja koji ima na mišiće izuzetno je dobar za decu u razvoju i sportiste. Unos sliicijum-dioksida najlakši je i najbrži putem vode, što čini Aqua Galu jedinstvenom, ali i potpuno prirodnom. 

Gazirana prirodna mineralna voda Aqua Gala ima idealan odnos kalcijuma i magnezijuma koji pogoduje pravilnom radu srca, smanjuje rizik od infarkta miokarda i supstituiše kalcijum koji se gubi starošću, pušenjem i drugim nezdravim navikama. Nizak sadržaj natrijuma takođe je jedan od parametara kvaliteta vode Aqua Gala. Zbog niskog sadržaja minerala u gaziranom obliku, Aqua Gala je blagog, pitkog ukusa. Gazirana voda hidrira organizam isto kao i negazirana, nema kalorija, pomaže varenju i smanjenju pojave stvaranja kamena u bubrezima i bešici.  

Aqua Gala spada u niskomineralne vode, što je od posebnog značaja, jer jedino niskomineralne vode mogu konzumirati odrasli, deca pa čak i trudnice u neograničenim količinama.

Mineralni Sastav

Ugljen-dioksid(CO2) minimalno 3000 mg/l Suvi ostatak na 180°C 310 mg/l
Hidrogenkarbonati HCO3396,5 mg/lKalijum K+2,0 mg/l
Kalcijum Ca2+63,8 mg/lHlor Cl2,1 mg/l
Magnezijum Mg2+31,5 mg/lSulfati SO428,1 mg/l
Natrijum Na+14,1 mg/lNitriti NO20,02 mg/l
Ugljen-dioksid(CO2) minimalno 3000 mg/l
Suvi ostatak na 180°C 310 mg/l
Hidrogenkarbonati HCO3396,5 mg/l
Kalcijum Ca2+63,8 mg/l
Magnezijum Mg2+31,5 mg/l
Natrijum Na+14,1 mg/l
Kalijum K+2,0 mg/l
Hlor Cl 2,1 mg/l
Sulfati SO42-8,1 mg/l
Nitriti NO20,02 mg/l

Portfolio