Aqua Gala

Kvalitet

Da li ste se ikada pitali šta je ključ za zdravu kožu, kosu i nokte? 

BENEFITI

Unošenje dovoljne količine vode nam pomaže da ostanemo hidrirani i zdravi, a sastav minerala koji se nalazi u Aqua Gala vodi pruža našem telu mnogo više!  

Posebna je po tome što sadrži visok udeo minerala silicijum-dioksida, poznatom u svetu pod imenom Mineral lepote (eng. Beauty mineral). Ovaj Mineral lepote, poseban je po tome što direktno utiče na  elastičnost kolagena, na kvalitet kože, kose i noktiju, a jedna od njegovih osnovnih funkcija je usporavanje starenja i  podmlađivanje čitavog tela. Unos Minerala lepote najlakši je i najbrži putem vode, a jako se retko prirodno nalazi u negaziranim vodama, što čini Aqua Galu jedinstvenom, ali i potpuno prirodnom.  

Aqua Gala ima  idealan odnos kalcijuma i magnezijuma koji je odličan je za pravilan razvoj kostiju kod dece, a kod odraslih pogoduje pravilanom radu srca, smanjuje rizik od infarkta miokarda i supstituiše kalcijum koji se gubi starošću, pušenjem i drugim nezdravim navikama.  

Nizak sadržaj natrijuma jedan je od benefita kvaliteta vode Aqua Gala.  

Aqua Gala sadrži dovoljno minerala potrebnih za svakodnevno funkcionisanje organizma, ali takođe spada u niskomineralne vode, što je od posebnog značaja, jer jedino niskomineralne vode mogu konzumirati odrasli, deca pa čak i trudnice u neograničenim količinama. 

Potvrda kvaliteta

Kvalitet vode Aqua Gala redovno se kontroliše u domaćim laboratorijama.

Zavod za javno zdravlje Valjevo, Gradski zavod za javno zdravlje Beograd kao i akreditovana laboratorija kompanije Knjaz Miloš redovno kontrolišu sve parametre kvaliteta, a u samoj fabrici Mioni koja puni Aqua Gala vodu, testiranja se rade na dnevnom nivou. Osim ovih sertifikata, Mioni redovno prolazi kroz proces IFS sertifikacije kvaliteta od strane svetske kompanije za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju – RINA i ponosimo se visokom ocenom od preko 95% koju održavamo godinama. 

Izvor

Netaknuta priroda podarila je sva izuzetna svojstva vodi Aqua Gala. Vrhunska prirodna mineralna voda Aqua Gala potiče sa izvora u okolini Mionice, smeštenim u srcu Srbije, netaknutom ekosistemu poznatom po termalnim izvorima vode sa lekovitim svojstvima. 

Mionički izvor koji je otkriven krajem 18. veka, daje vodu vrhunskog kvaliteta zahvaljujući višegodišnjoj prirodnoj filtraciji kroz slojeve granita i krečnjaka sa obronaka planine Maljen. Aqua Gala se crpi sa dubine od 186 metara, zbog čega nema potrebe za dodatnom filtracijom ili podvrgavanjem hemijskim procesima. Flašira se u čistoj, netaknutoj prirodi, upravo na samom izvoru, kako ništa od njenih dragocenih svojstava ne bi bilo izgubljeno. Vode sa ovog područja spadaju u vode srednje i niske mineralizacije, do 500 mg/l, što znači da se može piti svakodnevno u neograničenim količinama.  

Imajući ovo u vidu, sigurni ste da Aqua Gala vodu možete konzumirati u svim prilikama i da je pogodna za sve vaše aktivnosti, ali i članove porodice.